08/01/2024

De maandag na de kerstvakantie is voor leerlingen van OBS Ridderspoor fris begonnen; alle leerlingen starten 2024 op nieuw schoolmeubilair. Ridderspoor vierde vorig jaar haar 25-jarig jubileum en de tafels en stoelen die bij de schoolstart zijn aangeschaft vielen soms bijna uit elkaar. Ruim 225 leerlingen van groep 1 t/m groep 8 zitten nu op de mooie nieuwe bankjes en stoelen die in de kerstvakantie zijn geleverd door Presikhaaf en het Houtense bedrijf Vanerum. Zowel het team als de leerlingen zijn blij met deze vernieuwing, het ziet er fris en opgeruimd uit. Het is prettig dat de tafels hoger zijn, zodat de leerkrachten rechtop kunnen blijven staan wanneer ze kinderen begeleiden. 

Nadat de leerlingen met hun ouders, juffen en meesters aftelden naar nul, werd met het uitdelen van appels, peren en mandarijntjes aangeboden namens Goes Verhuur en met medewerking van de Landwinkel de frisse en fruitige start van 2024 ingeluid. Er kan weer lekker gespeeld en geleerd worden! 

OBS De Ridderspoor heeft een speciale band  met Lionsclub Houten om dat het de verzamel locatie is van het Urban Golf evenement `de Slag om Houten` dat door de Lionsclub Houten jaarlijks wordt georganiseerd. Dit jaar zal dit ook weer plaatsvinden op zaterdag 13 april.