09/01/2024

Dit jaar is het mogelijk om niet alleen als team maar ook als single speler mee te doen en door de organisatie aan andere single speler of aan team te worden gekoppeld. Voor deelnemers biedt dit een ontspannen mogelijkheid om eens met iemand anders te spelen in een bijzondere setting.

De Slag om Houten, hét urban golf evenement van Midden Nederland, spelen we ook dit jaar op de Houtense Vijfwal. Dit jaar is de 9 holes baan voornamelijk aan de Oostkant gesitueerd. Op basis van inzichten opgedaan bij voorgaande edities zullen we hier en daar afwijken van eerder gevolgde baaninrichtingen. Wat wel blijft is de strijd om de Rietplasbokaal waarbij met zogenaamde floating balls zo dicht mogelijk bij het object in de Rietplas moet worden geslagen.

We spelen op zaterdag 13 april 2024 twee keer:  één keer een ochtend run en één keer een middag run.

We hebben in een ochtendprogramma met afslag vanaf ongeveer 10 uur afsluitend met een lunch en een middagprogramma met afslag vanaf ongeveer 14 uur afsluitend met een snacks.
Elk programma heeft een eigen prijsuitreiking, met uitzondering van de Rietplas bokaal, die na het middagprogramma wordt uitgereikt.

De locatie van samenkomst is net als vorig jaar Basisschool Ridderspoor, Horigenland 50, 3994 TK Houten, in de omgeving is gelegenheid om uw vervoermiddel te parkeren.

Voor deelname aan de Slag om Houten rekenen we 40 Euro per persoon. Dit is inclusief lunch of snack en een set urban golf ballen.

Je kunt je nu al bij voorinschrijving opgeven voor de Slag om Houten Editie 2024!

Via deze LINK vind je een link naar het formulier waarmee  je je kunt inschrijven!